Tuesday, May 11, 2010

:: holiday :: Family





:: Jom cuti-cuti Malaysia ::


kali ini percutian bersama keluarga Piee ^^
perancangan telah dirangkakan..
tempat pun best..
di Casa Rachado Port Dickson..


:: ada swimming pool ::

first impress Cantik..!
hehe.. ^^
x sabar plak nak tunggu 27 dan 28 haribulan nie..
wahh..
dah plan macam2 nie..
ada permainan..!

:: jom !! maen jetski ::

ada hiburan..!
walau terhad dalam masa dua hari..
TAPI !!
ini lah permulaan bagi segalanya..
hidup kuarga Piee~!
hehe.. ^.*

:: inilah kedaan dlm bilik ::

sekarang dalam proses mengumpul dan membuat kumpulan..
pasti yang mengikuti percutian ini masih berteka-teki kan..
^^
sabar ye..
tengah mengumpul bahan2 dan tools..
kene mengikut step by step..
yang paling rugi adalah..
yang x mo join..hehe '',
bukan selalu la buat aktiviti keluarga..
jadi..!
jangan lah jadikan seribu alasan untuk tidak join..
hehe.. bila lagi nak mengeratkan hubungan silaturrahim lor..
nak je ajak team ' BUKU REMAJA '
pasti gempak (berangan lor..) hehe..
maybe one day..!! chaiyokk..!
(~.*)

lau nak p sane..
mesti ada instruction kan..
maybe peta..
hee..

:: peta lor ::

..nanti kita upload gambar 27 dan 28 haribulan ye..
pasti byk gambar2 yg lucu dan seribu ragam..^,
dan..

:: bersambung ::
tunggu ye~

No comments:

Post a Comment